Pages

Thursday, 14 February 2013

"Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule'


pertama sekali ayu nak wish birthday buat si gule Ejulz ni ya..hehe

Buat Ms Gule :

Selamat Menyambut Hari Lahir pada 19 Mac 2013 nanti ya
semoga panjang umur,murah rezeki,sentiasa dipermudahkan urusan dunia dan akhirat
1 ja ayu nak beritahu awak,awak sangat bertuah mempunyai seorang teman seperti Ejulz
ayu dapat rasakan dia seorang teman yang baik sangat caring tentang awak
bertuah kalau awak ditakdirkan dengan dia..
ayu doakan moga jodoh itu milik korang berdua.Amin

Untuk Ejulz:

Ejulz memang seorang teman yang setia,baik..ayu doakan moga
suatu hari nanti jodoh Ejulz dengan SiGule..
kalau dengan orang lain pun ayu tetap doakan yang terbaik untuk Ejulz.
terharu ayu,first time jumpa segmen kekasih hati buat untuk 
cinta hatinya..proud of u!




jomlah support ramai2 segmen Ejulz ni ;)


1. Tulis tajuk entry "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac.
2. Sudi2kanlah diri follow blog ni k. 
3. Letak banner segmen kat entry korang k. Jangan lupa letak link entry segmen ni sekali kat banner k..
4. Wajib like page dan follow blog sponsor kat bawah ni. Barang siapa yang dikesan tak like dan follow sponsor, penyertaan akan terbatal. 
5. Buat ucapan selamat hari lahir buat "Si Gule". Ucapan yang menarik dan entry yang kreatif berpeluang memenangi hadiah menarik.
6. Tinggalkan link entry korang kat komen box entry ni k.

Tu je.. :) Segmen tamat pada 19/3/2013

12 comments:

  1. salam :)

    saya memerlukan pertolongan anda

    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    ReplyDelete
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html


    cik akak follow sini...sudilah singgah belog cik akak balik dear :)

    ReplyDelete
  3. Hai , Mira join jugak segmen ejulz ni ! heheh godek-godek sini sambil tekan apa yang patut ^^


    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    Kalau Rajin Tolong LIKE ni sekali

    https://www.facebook.com/pages/Cik-Mira-yanxyanx/132284383543102

    Thanks ya <3

    ReplyDelete
  4. Dari SEgmen sama ,
    Jom singgah blog Isyah pulak ,kalau sudi >.< btw , done follow you .

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/ucapan-selamat-hari-jadi-pada-si-gule.html

    ReplyDelete
  5. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  6. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
    dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  7. Saya tag awak . Jom Join >.< http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/03/exclusive-giveaway-by-fd-azi

    ReplyDelete
  8. Salam Alaik. Saya kawan segmen awak :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buatsi.html

    lets visit and follow me ^^

    ReplyDelete
  9. Salam. Pertama sekali ejulz nak ucapkan terima kasih kerana sudi join segmen ejulz ni. "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat 'Si Gule' pada 19 Mac” Insyaallah ejulz akan umumkan senarai pemenang pada masa terdekat ni. Seperti yang dijanjikan, 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges setiap seorang. Mohon emelkan maklumat seperti berikut bagi tujuan pos ke asrul_harfan@hotmail.com .
    Nama:
    Alamat:
    No Tel:
    Link entry penyertaan:
    No penyertaan: (rujuk sini, "Senarai Peserta Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac
    "
    )

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete