Pages

Thursday, 14 February 2013

SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK "


Syarat penyertaan : 

>>> WAJIB  follow blog HANNA dan juga KK .

>>> Buat entry yang comel lotey yang bertajuk SEGMEN : "WHO IS THE LUCKY ONE ? by HANNA & KK " 

>>> WAJIB letak Banner hanna yang cantik nie di entry korang . Backlink kan banner nie ke entry ini ;) ** WAJIB** 

>>> Follow semua sponsor .* sesiapa yang tak follow, hana reject terus * kejam 

>>> Tag 2 orang blogger, dan pastikan diorang tahu * sunat * tak tag pun takpe.kalau lebih, ada hadiah. 

>>> Tinggalkan link entry anda di ruang komen di blog hanna . sesiapa dari blog kk, tinggalkan di blog kk okay ;) hanya satu penyertaan di ambil kira . * bukan link blog, tp link entry okay * 

tarikh tutup : 25 FEBRUARY 2013 

jom pakat2 join ;).. 

11 comments:

  1. selmt bersegmen ayu.. aik update segmen kat sini ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ter publish baru perasan deqla..malas nk delete plk td.terus kn jela..hihi

      Delete
  2. salam perkenalan,

    byknye contest..hihiii

    jom ke blog saya juga...
    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. as salam..
    thanks sbb sudi join segmen kami!
    salam perkenalan n good luck! ;)

    happy blogging~ wink3 :)

    ReplyDelete
  4. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    DARI SEGMEN YANG SAMA.. GOOD LUCK..

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama :)
    http://iweaiyraa.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete
  6. kunjungan perdana sobat salam kenal'y. klu ada waktu berkunjung ke tmpat ane kawan

    ReplyDelete
  7. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete
  8. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete