Pages

Monday, 25 June 2012

CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA


SYARAT :

- follow blog Cinta Untuk Kita ini dengan seikhlas hati.. tak ikhlas, jangan follow.. tapi nanti susahlah korang nak tau update terkini dari aku kalau tak follow kan..huhu :)

- buat satu entry bertajuk "CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA"
- copy paste banner atas tu
- tekalah berapa banyak penyangkut baju yang ada dalam gambar bawah ni..
- tag berapa banyak blogger korang nak, asalkan dorang tau
- paste link entry korang kat kotak komen entry ni



Kyra,jawapan ayu adalah......

~ 52~


ayu taq anda semua yang follow blog ni!
Jomlah pakat join suppot kyra..hehe 


Contest tamat 14 July 2012!

Wednesday, 20 June 2012

Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya

5 perkara aku suka ;-)

  • Gigit kuku
  • Blogwalking
  • Window shopping
  • Suka tidur
  • Suka beli kasut

5 perkara saya benci

  • kena marah
  • lambat bangun tidur
  • tidak dapat simpan duit
  • lapar
  • kredit habis


EXPIRED 11.59am 24 June 2012

~ KAKLONG 1st GiveAway! ~


~ KAKLONG 1st GiveAway! ~
7 june ~ 7 july 2012

Syarat2nya :-
1) Terbuka kepada semua blogger.
2) Buat satu n3 kendian, kopipes gambar dan tajuk diatas(berserta dengan link nya sekali)..
3) follow blog ini dan ini.(jika sudi..tak ada paksaan)
4)tarikh tutup 7july 2012.
5)seperti biasa setelah siap semua tinggal kan komen anda di entri ini....
6)ajak lah kawan2 lain kalau sudi yer
7)Perlu dingatkan..hadiahnya biasa-biasa shj....(akan di upload hadiahnya kemudian)


Ayu join dear ;-)

First Giveaway by Alia


SYARAT-SYARAT :
Buat satu entry mengenai giveaway ini.
Letak banner di atas pada entry dan link kan banner dengan entry ini.
Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tahu.
Follow blogshop ini untuk mengetahui perkembangan lebih lanjut :)
Like fanpage Alia's Blogshop.
Letak link entry di comment bukan link blog

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :

Dress,blouse, top up, voucher and much more.

So, join la my GA..

TARIK TUTUP :

24 Jun 2012




Anda yang bertuah ;-)


Sunday, 17 June 2012

Sayakah Follower Bertuah itu?

Hadiahnya adalah 1 unit Korean Made 3-Way Foldable Bag from The Code Trading untuk 2 follower bertuah!



Color available ialah Hot Pink & Blue
Cara untuk join:
1. Follow blog Brooch Wholesaler
2. Buat entry Sayakah Follower Bertuah itu?
3. Tag 3 rakan anda
4. Tinggalkan link korang pada ruangan komen supaya senang dijejak
Senang kan? Jom Follow n Menang!
 
 
 
 
Senangkan???
 Jomlah pakat-pakat join ;-)

Ayu taq :

Thursday, 14 June 2012

GA : Saya Nak Lipstik Kolagen


1. Buatkan entri simple bertajuk  - GA : Saya Nak Lipstik Kolagen

2. Masukkan banner GA kat dalam entri anda & disidebar beserta link back ke sini

3.Pemenang akan dipilih secara Cabutan Bertuah. Hanya seorang peserta yang dipilih untuk memenangi Lipstik Kolagen D'Herb beharga Rm25

4.Hantarkan link penyertaan anda ke ruangan komen entri ini sahaja sebelum atau pada 30.06.2012 JAM 11.59pm

5. Tarikh tutup GA ini ialah pada 30 Jun 2012 ( 11.59 pm)




Ayu join dear ;-)

"Giveaway : Best Followers Nadia & Sponsor"



Syarat 1-5 done!! hehe

Bermula sekarang (15 June 2012 - 15 July 2012) 


Dear sory ayu tak da twitter ;-(

Bersama SB di M2M Care House



Dear Ayu join...
Besar tak ayu tampal banner..hehe..
dah like page ;-)
id : Noor Alina Ayu



Nota Ayu:harap2 dapat kain buat raya..hehe..

GA Izan Mama Mia & Rakan Blogger


Syarat-syaratnya :
  • GA ini terbuka kepada semua follower 'izan mama mia'...SAMA ADA dari blog 'contest n GA only' , 'kasih tercipta,suara hatiku atau 'miaduniaku'....,..pada yang belum follow,silakan yaa...tq
  • Like page 'izan mama mia'....jika sudi(tak paksa..)
  • Follow blog Fieda Rafli
  • Follow blog Herba Tihara
  • Follow blog Cik Rose Cute dan like page
  • Follow blog Bunga Hati Mama (Mama Arina)
  • Follow blog Intan Berlian
  • Buat satu entry dengan meletakkan banner diatas serta dilinkkan ke entry ini.
  • Tag kalau sudi supaya lebih meriah..
  • Dalam komen yang mesti diletakkan di ruang komen entry ini sahaja,sila nyatakan 4 perkara berikut ,..link entry, id follower, id fb dan follower dari blog mama yang mana satu ..nyatakan dengan terang dan jelas okey...
.21 pemenang bertuah dicari...apa tunggu lagi,sertailah sekarang!!!!.....Senarai hadiah klik SINI
Tarikh tutup.........1Julai 2012....



Jomlah pakat-pakat join !!!!

Wednesday, 13 June 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner "


Ayu join ;-)

syarat :

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak header jaakechik corner dan linkkan ke entry ini
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di bawah entry ini okeh.

3 tempat best dekat Perlis

~ padang besar :tempat orang shopping..hehe
~Tasik Melati: tempat orang lepak2..;-)
~Gua Kelam: tempat orang mandi manda ;-)

 tarikh tutup : 30 julai 2012 (12mlm)


Anda yang betuah :





Tuesday, 12 June 2012