Pages

Monday, 25 June 2012

CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA


SYARAT :

- follow blog Cinta Untuk Kita ini dengan seikhlas hati.. tak ikhlas, jangan follow.. tapi nanti susahlah korang nak tau update terkini dari aku kalau tak follow kan..huhu :)

- buat satu entry bertajuk "CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA"
- copy paste banner atas tu
- tekalah berapa banyak penyangkut baju yang ada dalam gambar bawah ni..
- tag berapa banyak blogger korang nak, asalkan dorang tau
- paste link entry korang kat kotak komen entry ni



Kyra,jawapan ayu adalah......

~ 52~


ayu taq anda semua yang follow blog ni!
Jomlah pakat join suppot kyra..hehe 


Contest tamat 14 July 2012!

18 comments:

  1. tq for join dear.. good luck :)

    info :

    mmg kyra takkan publish komen link entry jawapan korang selagi belum tamat contest ni ok..

    ReplyDelete
  2. hi.. pls join my giveaway contest. http://alturl.com/phha4

    ReplyDelete
  3. done follow u dear... btw jom join GA contest watak kegemaran kat sini boleh menang pen drive.

    ReplyDelete
  4. ieza folo sini, arap sis menang lahh :D jemput folo ieza pulak http://sayamintakmaaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. --off topics --

    salam dari orang perlis hihihi

    ReplyDelete
  6. contest dah tamat..

    nantikan keputusannya..

    ReplyDelete
  7. Saya tag ayu~~ :)

    http://yanalibragiveaway.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama..follow ayu yep.. gud luck ayu!

    ReplyDelete
  9. Good luck..

    jemput sertai segmen NAL :

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/segmen-ke-2-nal-edisi-ramadhan.html

    ReplyDelete
  10. good luck.. deqla tak reti la mengira... hihi

    ReplyDelete
  11. Salam Ayu! MM tag Ayu kat sini :-
    http://hip2-horey.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    ReplyDelete
  12. kunjungan dan silaturahmi, salam ramadlon
    selamat manjalankan ibadah puasa
    semoga tetap sehat, banyak makan banyak ibadah

    saya numpang follow....54
    sudilah kiranya follow back
    Thank you, terima kasih.
    ditunggu yah...

    ReplyDelete
  13. http://eyqaloving.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-raya-dengan-topup.html

    ReplyDelete
  14. Tak terkira. huhu. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  15. Salam.. MM tag awak kat sini --->

    http://hip2-horey.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

    Jom join! ^__^

    ReplyDelete
  16. Salam...

    Dah tutup ye segmen ni...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
  17. postingan yang sangat bagus..
    aku sudah follow yah...
    boleh ikutan gak yah..
    thank you my frind

    ReplyDelete
  18. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete