Pages

Monday, 19 May 2014

"Mrs Erry 2nd Giveaway"



Alhamdulillah dapat jugak join GA deqla ni..hihi..kengkangan masa mebuatkan semuanya tak sempat..hari in cuba jugak curi2 masa nak support geng sorang ni..hihi..yang lain moh ler join!!!Follow semua step dekat bawah..


Cara-cara mudah untuk join :-
1. Follow blog daku, Mrs Erry Bercerita dan add google+followers di blog.

2. Buat entri bertajuk "Mrs Erry 2nd Giveaway", tepek banner di atas dan link kan terus ke entri ini.

3. Ikut syarat-syarat para sponsor yg lain seperti berikut :-
  • follow blog Fiza Rahman
  • follow blog Cik Puan dan jika sudi follow IG Cik Puan
  • follow blog Jiakreatifelt dan like page Jiakreatifelt
  • add fb kak Dieyna
  • follow blog Jaakechik
  • follow blog dedeq dan add fb Dedeq
  • like page Jaa Fariza
  • follow blog Nur dan add google+follower di blog
  • like page Amiryana's

  • *mohon berlaku jujur ya*

    4. Dah siap? hantar link entri korang dalam komen Deqla. selain dari itu tidak akan dilayan.
    Giveaway bermula 15 Mei 2014 dan tamat 12 Jun 2014

    6 comments:

    1. hihi.. thanks ye ayu join GA ni.. good luck utk ayu.. :)

      ReplyDelete
    2. hai Ros singgah sini dari segmen yg sama.
      http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/mrs-erry-2nd-giveaway.html

      ReplyDelete
    3. salam..

      datang blogwalking dari GA yang sama.
      semoga berjaya.

      http://syuhadabaharudin.com/2014/06/02/mrs-erry-2nd-giveaway/

      ReplyDelete

    4. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
      - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/mrs-erry-2nd-giveaway.html (12 june)
      -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html (30.6)

      ReplyDelete
    5. Saya dari segmen yang sama datang melawat . kalau ada masa singgah lahh ye ^^
      http://appleberrymunchyss.blogspot.com/2014/06/klik-banner-untuk-join-jom-join-click.html

      ReplyDelete
    6. salam .. datang blogwalking dari segmen neh.. maaf baru sempat blogwalking untuk GA neh. hoho T.T

      dah follow sini #78 :)

      ReplyDelete