Pages

Thursday, 4 July 2013

Segmen : Sebulan Berblog By Shakira






  • Mempunyai blog sendiri
  • Buat entry bertajuk 'Segmen : Sebulan Berblog By Shakira'
  • Copy paste banner di atas dan backlink ke entry ni
  • Follow blog Shakira ni (tak kiralah by Follower biasa atau Google +)
  • Kalau ada facebook, add friend facebook Shakira (boleh klik button FB atas tu) - insyaAllah Shakira approve kalau tak terlepas pandang ya! - tiada paksaan
  • Kalau ada twitter, follow twitter Shakira (boleh klik button Twitter atas tu) - tiada paksaan
  • Copy dan paste link entry di ruangan komen entry ni sahaja ya
  • Tag beberapa orang kawan dan pastikan mereka tahu 


Kira ayu join ya..hehe..kat ofis tak leh b nak buka fb dgn twitter..
inshaallah nanti ayu folo k ;-)


Jom ramai2 kita support segmen Kira!!!

8 comments:

  1. dari segmen sama..

    Salam perkenalan.

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/update-peserta-simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
  2. link dah keluar plus entry terima kasih dari saya.. jom..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Salam.. akak datang n follow dari segmen yang sama. Eh.. org utara gak ke? Utara tu katne? Akak org Kedah..

    ReplyDelete
  4. segmen ... best join nih...

    ReplyDelete