Pages

Sunday, 6 May 2012

TOPUP GIVEAWAY BY NOOR FATIN



syarat-syaratnya :

-mestilah follower blog ini. blog noor fatin.
-buat satu entry yang bertajuk : topup giveaway by noor fatin, letak banner di atas dan linkkan ke blog ini.
-follow dan like fanpage penaja.  follow blog wan ssei dan like fanpage v-sweetie online shoppe.. kalau tak da facebook, cukupla sekadar follow blog saya dan wan ssei ya ;)
-tinggalkan nama, link entry dan id facebook di kotak komen entry ini ;D

*pemenang dipilih secara rawak ;)

giveaway dijalankan selama sebulan. 7/5/2012-7/6/2012.


AYU JOIN n SUPPORT FATIN!!!!

6 comments:

  1. assalamualaikum ayu.. hehe terima kasih join!! gudluck tauu. wahh ayu guna blog lama ayu ekk. bagus2! hehe baru nak suruh ayu asingkan contest dan blog personal. mcm ni baru bestt nak join giveaway atau contestt!! XD

    ReplyDelete
  2. ayu dh ada blog contest yer..senang nk tag ayu nnt..hihihih

    ReplyDelete
  3. hehehe tq fatin n mama mia ;-)..jangan lupa ajak ayu join contest.hehe

    ReplyDelete
  4. salam
    singgah sini:)

    jom join 1st giveaway by cik iena..
    Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
    Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral & terdapat hadiah tambahan utk dimenangi..
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHaNks(^_~)

    ReplyDelete
  5. Hai ! Ieqa datang dari GA yg sama . Kalau ada masa jemput lah join segmen ieqa

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/05/segmen-tolong-review-blog-saya-by-ieqa.html

    Due date 1 jun .
    Done following yours :)

    ReplyDelete
  6. bw here..ade masa meh jemput ke belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

    ReplyDelete