Pages

Wednesday, 9 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

Tarikh Tamat : 7 Jun 2012


Anda yang betuah jom join ;-) 






8 comments:

  1. wah waahhh..terima kasih taq cik sweetyyy... Insyaallah, ada masa cik sweety join k cik ayuuu..muahhhh

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
    nama da update
    sila semak nama yer
    takut cik iena terlepas pandang..
    cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
    tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
    so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
    (^_~)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
    Good luck & all the best :)

    ReplyDelete
  3. jom meriahkan My Little Giveaway nak tak??

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  5. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete